Kropsterapeutisk Behandling

Under en behandling fokuserer jeg ikke kun på at behandle de fysiske symptomer, men også på at arbejde med hele din krop for at løsne både fysiske, mentale og psykiske symptomer og finde frem til de årsager, der ligger bag. Udgangspunktet er, at krop og psyke hænger sammen og ikke kan ses som adskilt. Det betyder, at smerter og spændinger, eller hvad du slås med, har sat sig i kroppen.

Alle kan have glæde af en kropsbehandling. Behandlingen kan bruges til stort set alle gener og smerter i kroppen, og vil kunne gavne dig, der har ondt forskellige steder, knas med følelserne eller ønsker at finde balancen mellem krop og sind.

Mange kommer, fordi de pludselig oplever akutte fysiske symptomer, får en skade, eller døjer med længere varige fysiske problematikker. Nogle kommer fordi de bevidst ønsker selvudvikling og hjælp til at vende opmærksomheden indad og blive klogere på sig selv, på følelser, drømme og grænser.

Kropsbehandlingen bruges også som et stærkt supplement til at afhjælpe og lindre symptomer i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb, da en øget gennemstrømning i kroppen understøtter kroppens evne til at hele. Samt til dig, som ønsker at opretholde mental og fysisk balance i din krop, og forebygge fysisk og/eller mentale gener.

Det kan være svært at vide, hvad man selv har behov for af behandling. En smerte et sted er meget konkret, hvorimod en følelse kan være sværere at definere. Derfor er det for de fleste en stor lettelse, at få andre øjne på en – og derfor fokuserer en kropsterapeutisk behandling altid på hele dig – ikke kun på smerten, men også på, hvorfor den er der.

Ikke kun på at afhjælpe den, men også på at forebygge.

Ved en kropsterapeutisk behandling ligger også muligheden for at gøre en forskel for dig selv. Vi går sammen på opdagelse i hvad din krop forsøger at fortælle, og du får mulighed for at lærer at øge din bevidsthed om din krops symptomer og følelserne bag – så din krops signaler kan blive en rettesnor i dit liv. En kropsterapeutisk proces er altid et samarbejde mellem dig og mig. Du skal selv være parat til at arbejde med dig selv, hvis en behandling skal være mere end bare en ”massage”. Det kræver mod at kigge indad, men jeg kan garantere dig, at det er det hele værd, når du efterfølgende får en meget bedre forståelse af, hvad din krop og psyke forsøger at fortælle dig.

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

En kropsterapeutisk behandling indledes altid med en snak, så vi sammen får overblik over din situation og en indsigt i dine evt. udfordringer. Samt hvad dit ønske er for selve behandlingen.

Via pulserende og dybdegående akupressur massageteknikker bringer jeg bevægelse i din krop for at sætte gang i dit kredsløb og aktivere gennemstrømning i din krop. Derudover bruger jeg åndedrætsteknikker, mindfulness, zoneterapi, stræk, og arbejder ned i medianbanerne som har relation til vores organer og deres følelsesmæssige forbindelse. Ved at løsne op i muskulaturen afspændes kroppen, der kommer nyt ilt til muskelvævet og affaldsstofferne transporteres væk.

Ved at slippe gamle blokeringer, spændinger og modstand i kroppen vil du blive mere bevidst om årsag hertil, og dermed få øget energi til at skabe nye styrkende mønstre, som hjælper dig fremover.

Hermed opnår du en ro og større balance med dig selv både fysisk og psykisk. Din krop vil opleve en forløsning, der kan give dig overskud og energi, så kroppen kan aktiveres til at helbrede sig selv. Herefter kan du begynde at trække vejret frit, skabe forandringer i dit liv og leve det liv, du inderst inde ønsker.

Behandlingen slutter altid af med en afsluttende samtale, hvor der kan sættes ord, på alt det du føler der skal sættes ord på, og vi får sammen afsluttes din behandling, så du går fra klinikken med ro i krop og sind.

"Statistikker viser stigende mental mistrivsel hos børn, unge og voksne"

Hvem henvender behandlingen sig til?

Alle voksne, børn og unge, som oplever fysiske og psykiske symptomer beskrevet nedenfor

Psykisk:

Træthed

Stress

Angst

Depression

Uro/tankemylder

Vrede

Konflikter

Relationer

Mønsterbrydning

Sorg/svigt

Ensomhed

Grænser/kontrol

Selvværd

Barndom (indre barn)

Mobning

Kriser

Chok/traume

Fysisk

Anspændt krop

Migræne

Spændingshovedpine

Skulder/ryg og nakke problemer

Gigt

Fibromyalgi

Kroniske smerter

Funktionelle lidelser

Alvorlig sygdom

Efter fødsel

Generelle fysiske smerter i kroppen

Klinikken

Kropsterapeut Maria Linnemann

Klinikken finder sted midt i Danmarks skønneste natur Rebild Bakker.

9520 Skørping.

Kontakt

Telefon : 27 58 18 97

Email: kontakt@marialinnemann.dk

CVR: 40916679

Marialinnemann.dk ©. All Rights Reserved. Site by GOsimple