Maria Linnemann

Mit navn er Maria Lundsgaard Linnemann. Jeg er født i 1984 og bor i dag i Aalborg med min mand og søn.
Jeg er uddannet sygeplejerske og har været indenfor sundhedsvæsenet i 15 år. Her har jeg bevæget mig rundt i alt fra forskellige sygehus afdelinger, psykiatrisk, bosteder, plejehjem, hospice og sidst hjemmesygeplejerske.
Jeg har altid haft en stor nysgerrighed og intuition i mødet med andre mennesker. Nysgerrigheden om hvad det er for nogle historier og oplevelser vi har med os? Samt hvad det er for nogle mønstre vi handler ud fra i livet – både privat og professionelt.
Det at blive kropsterapeut, blev pludseligt det eneste rigtige for mig, da mit liv selv har været mærket af en opvækst der ikke altid har været lige ud af landevejen, usunde relationer og et lidt skramlende selvværd, og til sidst en stress diagnose, efter at have kæmpet for hårdt og for længe.
Da jeg selv ramte bunden og min krop var udmattet, træt og min rygsæk var fyldt til renden – mit hoved larmede, og min krop gjorde ondt, sådan fysisk ondt. Men hvor skulle man gå hen? Hvem ville egentlig kunne hjælpe, når ens krop ikke længere er i balance?
Kropsterapien blev min redning, en redning ud af tankemylder, en krop og et sind i ubalance. En redning til en dybfølt ro, nytænkning, at kunne mærke mig selv og vide præcis hvem jeg var og hvad jeg ville – og hvad der skulle gøres for at kom videre i livet.
Det har krævet en masse mod at kigge ind i mit kaos, virkelig se det i øjnene, og bevæg mig derhen hvor – jeg præcis er mig!
Drivkraften for mig, i mine behandlinger – er at kunne hjælpe dig med at formidle og skabe de meningsfulde ændringer, der kan hjælpe dig til at finde ind til kernen af dine problematikker og udfordringer du står med i dit liv. Herved vil du blive bedre til at håndtere det du står med, opleve mere ro og balance i at være dig – og dine valg vil blive taget ud fra dine kropslige fornemmelser og indre stemme.
I klinikken skaber jeg det trygge, det ærlig og autentiske rum – der hvor der er plads til dig, hvad end du kommer med.

”Giv dig selv tid og et rum fra en hektisk, tid, dag, liv.

Et rum der er dit – og kun dit!
Et rum til at give slip og find dig selv.
Rummet er dit! Velkommen til!”

Klinikken

Kropsterapeut Maria Linnemann

Klinikken finder sted midt i Danmarks skønneste natur Rebild Bakker.

9520 Skørping.

Kontakt

Telefon : 27 58 18 97

Email: kontakt@marialinnemann.dk

CVR: 40916679

Marialinnemann.dk ©. All Rights Reserved. Site by GOsimple